ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αργύρης Πετρονώτης

Αργύρης Πετρονώτης

Επίτιμος Πρόεδρος

Ο Αργύρης Πετρονώτης γεννήθηκε το 1924 στην Τρίπολη , ένα από τα 6 παιδιά του Τάκη (Παναγιώτη) Αποστολόπουλου ή Πετρονώτη και της Ευθυμίας Φατούρου. Διήκουσε μαθήματα Δημοτικού και εξατάξιου Γυμνασίου στη γενέτειρά του. ΄Ελαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση ως αντάρτης του ΕΛΑΣ. Για ανταμοιβή του εξορίστηκε στο κολαστήριο της Μακρονήσου και βασανίστηκε. Σπούδασε και πήρε δίπλωμα Αρχιτέκτονα-Μηχανικού Ε.Μ.Π. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ και του απενεμήθη πτυχίο του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος. Μετεκπαιδεύτηκε στη Γερμανία και τελείωσε εκεί ως αριστούχος Διδάκτωρ Μηχανικός (Dr. Ingenieur) στο Πολυτεχνείο του Μονάχου. Εργάστηκε ως επαγγελματίας Αρχιτέκτων και ως συνερευνητής σε ανασκαφές. Υπηρέτησε στο έργο προετοιμασίας αναστήλωσης του Ναού Επικουρίου Απόλλωνος στις Βάσσες Αρκαδίας. Δίδαξε Ιστορία Αρχιτεκτονικής στην Πολυτεχνική Σχολή Α.Π.Θεσσαλονίκης (παράλληλα Αρχιτεκτονική Μορφολογία στην εκεί Σχολή Καλών Τεχνών αμησθί) ως Αναπληρωτής Καθηγητής. Δεν κρίθηκε άξιος προαγωγής στη βαθμίδα Καθηγητού. ΄Ελαβε μέρος σε τοπικά, εθνικά και διεθνή Συνέδρια . Μέλος Επιστημονικών Εταιριών/Ινστιτούτων. Δημοσίευσε εργασίες σχετικές με την ειδίκευσή του. Μελέτησε και κατασκευάζει με οικογενειακές δαπάνες Μνημείο των 603 Πεσόντων Αρκάδων το ΄40. Συνεργάζεται σε κοινοφελή έργα και επιστημονικές έρευνες. Και διδάσκοντας ακόμα, δΙδάσκεται και ενίοτε αναθεωρεί.  

Βασίλης Γκανιάτσας

Βασίλης Γκανιάτσας

Συντονιστής

Αρχιτέκτων Μηχ. ΕΜΠ, Ph.D. (Εdinburgh-1987), http://www.arch.ntua.gr/person/134 Καθηγητής Αρχιτεκτονικών Συνθέσεων/Θεωρίας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού & Διευθυντής Εργαστηρίου Αρχιτεκτονικής Μορφολογίας στη Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ. -Ερευνητικό έργο (>100 δημοσιεύσεις) και Διδακτικό έργο από το 1984 στις γνωστικές περιοχές ‘Φιλοσοφία/ Θεωρία του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού’ & ‘Σχεδιασμός Προστασίας/Ανάδειξης/Διαχείρισης Αρχιτεκτονικής, Αρχαιολογικής και Τοπιακής Κληρονομιάς’. -Aρχιτεκτονικό έργο διακεκριμένο με 16 βραβεία/επαίνους σε πανελλήνιου/ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς και το Μετάλλιο EUROPA NOSTRA 2010 ( αποκατάσταση/ανάδειξη Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Λόφο Νυμφών. -Ειδικός εμπειρογνώμων των Διεθνών Επιστημονικών Επιτροπών του ΙCOMOS – THEOPHILOS (Theory/Philosophy of Conservation) and ICIP (Interpretation and Preservation of Cultural Heritage Sites). -Προσκεκλημένος Καθηγητής σε πανεπιστήμια Ευρώπης, Αμερικής, Ιαπωνίας.  

Νένα Γαλανίδου

Νένα Γαλανίδου

Η Νένα Γαλανίδου είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια προϊστορικής αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται η αρχαιολογία της Εποχής του Λίθου, η εθνοαρχαιολογία και η αρχαιολογία στη δημόσια σφαίρα. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις εφαρμογές της πληροφορικής στην αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο του Southampton. Εργάστηκε στο Τμήμα Ηλεκτρονικής Τεκμηρίωσης του Μουσείου Μπενάκη. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Τμήμα Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του Cambridge (1996). Ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο κολέγιο Clare Hall του ίδιου πανεπιστημίου δίδαξε μαθήματα αρχαιολογίας στο πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών του Cambridge. Διευθύνει τις Παλαιολιθικές έρευνες στη Λέσβο και το Εσωτερικό Αρχιπέλαγος του Ιονίου, πραγματοποιώντας ανασκαφές στα Ροδαφνίδια, Λισβορίου (Κατώτερη Παλαιολιθική Εποχή) και σε σπήλαιο στον Κυθρό (Μέση Παλαιολιθική Εποχή).

Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής των περιοδικών Archaeological and Anthropological Sciences και Journal of Greek Archaeology. Συμμετέχει στα επιστημονικά δίκτυα: AGE (Archaeology and Gender in Europe) με αντικείμενο την Αρχαιολογία του Κοινωνικού Φύλου, και INNOVARCH (Innovating Training Aims for Public Archaeology) με αντικείμενο τη Δημόσια Αρχαιολογία. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Αρχαιολόγων και του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Βορείου Αιγαίου. Είναι επιστημονική υπεύθυνη της σειράς Δημόσια Αρχαιολογία των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο και επισκέπτρια καθηγήτρια του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του York.

https://www.researchgate.net/profile/Nena_Galanidou

https://crete.academia.edu/NenaGalanidou

Αναστασία Γεωργιάδη

Αναστασία Γεωργιάδη

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ. Μεταπτυχιακές, διδακτορικές σπουδές ΕΜΠ. Ειδίκευση στην αναστήλωση και προστασία μνημείων. Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Ιστορία βυζαντινής, μεταβυζαντινής και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα και συνέδρια με θέμα την καταγραφή, τεκμηρίωση και προστασία μνημείων. Εργάστηκε στην Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του ΥΠΠΟ όπου εκτός των άλλων συμμετείχε στην μελέτη αποκατάστασης της Μονής Δαφνίου. Έχει αρχιτεκτονικό –αναστηλωτικό έργο κυρίως σε θέματα μεταβυζαντινής ναοδομίας και μοναστηριακής αρχιτεκτονικής. Διδάσκει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας τα αντικείμενα «Ιστορία Αρχιτεκτονικής» και «Αποκατάσταση Ιστορικών Κτηρίων».

Ηλίας Γιαννικόπουλος

Ηλίας Γιαννικόπουλος

Γεννήθηκε στα Λαγκάδια το 1947. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών και πήρε ο πτυχίο του το 1970. Τον Οκτώβριο του 1974 με κρατική υποτροφία μετέβη για ανώτερες σπουδές στο εξωτερικό. Το 1975 απέκτησε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου Δίπλωμα Εγκληματολογίας, και το 1980 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (Ph.D.) στη Νομική Σχολή του ιδίου Πανεπιστημίου. Δικηγόρησε στην Αθήνα.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια με εισηγήσεις και έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ομιλίες σε όλη την Ελλάδα με ιστορικό και φιλολογικό περιεχόμενο. Έχει επίσης δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές μελέτες και δεκάδες βιβλιοκριτικές σε περιοδικά και εφημερίδες. Ασχολείται με αρχειακή έρευνα.

Μεταξύ άλλων, έχει δημοσιεύσει τις φιλολογικές μελέτες: « Η αρκαδική μυθολογία στην αγγλική ποίηση», «Ο Άγγλος ποιητής Σουίμπωρν και το έργο του «Η Αταλάντη στην Καλυδώνα», «Η «Οδύσσεια» του Νίκου Καζαντζάκη», «Νικηφόρος Βρεττάκος», «Ο Νίκος Γκάτσος και η «Αμοργός» του»

Είναι μέλος του ΔΣ της «Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας (Εθνικού Ιστορικού Μουσείου)», της «Εταιρείας Πελοποννησιακών Σπουδών, της «Εταιρείας Ιστορικών Σπουδών επί του νεωτέρου Ελληνισμού», Ομότιμο μέλος της «Εταιρείας των Φίλων του Λαού» κτλ.

Γιώργος Γιαξόγλου

Γιώργος Γιαξόγλου

Αρχιτέκτονας – Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Γεννήθηκε το 1948 στην Σπάρτη.Το 1971 απεφοίτησε από την Α.Σ. Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Την περίοδο 1973 – 1975 εργάσθηκε στο Γραφείο του Ακαδημαϊκού Παύλου Μυλωνά και στο Γραφείο «Θύμιος Παπαγιάννης & Συνεργάτες». Το 1975 εγκαταστάθηκε στην Σπάρτη όπου μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015 διατηρούσε Γραφείο Αρχιτεκτονικών & Πολεοδομικών Μελετών. Ήταν κάτοχος πτυχίου Μελετητή Δημοσίων Έργων Γ’ τάξης στις κατηγορίες των Αρχιτεκτονικών & Πολεοδομικών Μελετών. Έχει ασχοληθεί με αρχιτεκτονικές μελέτες ιδιωτικών & δημόσιων κτιρίων, Πολεοδομικές μελέτες και τα τελευταία χρόνια η κύρια ενασχόλησή του ήταν η επισκευή & ανάδειξη παραδοσιακών κτιρίων.

Είναι διαχειριστής του blog: spartaarchitecture.blogspot.com.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2015 είναι πλέον ομότιμο μέλος του ΤΕΕ. Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης. 

Γιάννης Ν. Δρίνης

Γιάννης Ν. Δρίνης

Ο Γιάννης Ν. Δρίνης έχει σπουδάσει Ιστορία και Λαογραφία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Κοινωνική Ανθρωπολογία (Master of Arts) στο Πανεπιστήμιο του Kent at Canterbury της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2013 αναγορεύτηκε σε διδάκτορα Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ως λαογράφος, προϊστάμενος στο Τμήμα Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Διαπολιτισμικών Θεμάτων. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, μεταξύ άλλων, για την πολιτιστική κληρονομιά και τις χρήσεις της, για τον χώρο και τους μετασχηματισμούς του ως κοινωνική και πολιτισμική πραγματικότητα, καθώς και για τις πολιτιστικές και κοινωνικές διαστάσεις της τροφής και της διατροφής. Έχει συγγράψει επιστημονικά κείμενα που δημοσιεύτηκαν σε ελληνικές και διεθνείς εκδόσεις λαογραφίας και ανθρωπολογίας, ενώ έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με τον οπτικό ανθρωπολόγο Σίλα Μιχάλακα, εθνογραφικά ντοκιμαντέρ. Πεδίο ερευνών του τα τελευταία χρόνια είναι η Πελοπόννησος και ιδιαίτερα η Αρκαδία (Δημητσάνα, Νεστάνη κ.ά.).

Σοφία Χηνιάδου-Καμπάνη

Σοφία Χηνιάδου-Καμπάνη

Η Σοφία Χηνιάδου - Καμπάνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά και Ιστορία της Τέχνης στην Αθήνα, μεταπτυχιακά στο Δημόσιο Δίκαιο στο Παρίσι, Οικονομία και Διαχείριση του Πολιτισμού στη Ρώμη. Είναι ειδική σύμβουλος, υπεύθυνη για τα Πολιτιστικά της Προεδρία της Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων νομικός σύμβουλος και σύμβουλος για πολιτιστικά θέματα στα Υπουργεία Πολιτισμού και Εξωτερικών, εκπρόσωπος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στην Κίνα και στο Maghreb, επικεφαλής του Πολιτιστικού Έτους της Ελλάδας στην Κίνα, υπεύθυνη πολιτιστικού προγράμματος Ελληνικής Προεδρίας Συμβουλίου Ε.Ε. καθώς και μέλος ΔΣ πολιτιστικών οργανισμών. Έχει διοργανώσει πλήθος εκδηλώσεων και έχει επιμεληθεί ποικίλες εκδόσεις πολιτιστικού και μορφωτικού περιεχομένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι παντρεμένη με τον πρέσβη Μιχαήλ Καμπάνη.  

Γιάννης Λαγός

Γιάννης Λαγός

Τόπος και Χρόνος Γεννήσεως: Πειραιάς 1963. Απόφοιτος της Ιωννιδείου Προτύπoυ Σχολής Πειραιώς (1981). Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (1987). Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Οικονομικό στέλεχος και υπεύθυνος λογιστηρίου σε διάφορες εταιρείες και παράλληλα από το 1993-2003 καθηγητής φοροτεχνικών – λογιστικών μαθημάτων στο Ι.Ε.Κ. Παπασπύρου στον Πειραιά. Από το 2014 ιδιοκτήτης Φοροτεχνικού Γραφείου και υπεύθυνος οικονομικών υπηρεσιών – φορολογικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών.

Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε διάφορους φορείς και ιδρύματα στην Αρκαδία. Εμπνευστής και συντονιστής του Menalon trail του πρώτου πιστοποιημένου Ελληνικού μονοπατιού και του δέκατου στην Ευρώπη (2014-2015). Ιδρυτής και συνιδρυτής των κοινωνικών επιχειρήσεων «Κοινωνική Συνεταιριστική επιχείρηση για την προστασία του Μαινάλου» και «ΣΤΕΓΗ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΊΑΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» οι οποίες έχουν τύχει σημαντικής αναγνώρισης. Σύμβουλος ίδρυσης κοινωνικών επιχειρήσεων σε θέματα οικονομικά και λογιστικά. Εισηγητής σε ημερίδες για κοινωνικές επιχειρήσεις.

Χρίστος Παπαδόπουλος

Χρίστος Παπαδόπουλος

Ο Χρίστος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1965 στη Πάτρα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) ΕΜΠ στο αντικείμενο "Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών". Ως μεταπτυχιακός υπότροφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ειδικεύτηκε σε θέματα συμπεριφοράς φυσικών δομικών λίθων υπό δυναμική καταπόνηση, στο Εργαστήριο ‘Sols, Solids, Structures’, του Πανεπιστημίου Joseph Fourier της Grenoble. Έχει συμμετάσχει ενεργά ως Μεταπτυχιακός Ερευνητής του ΕΜΠ σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων στο πεδίο των μνημειακών και ιστορικών κατασκευών και έχει διδάξει Μηχανική της Τοιχοποιίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Αντισεισμική και Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατασκευών και Αειφόρος Ανάπτυξη" του ΑΕΙ Πειραιά Τ.T. Ως μελετητής έχει συντάξει πλήθος μελετών εφαρμογής, σε ιστορικά κτίρια και μνημεία, εγκεκριμένων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων. Έχει πλούσιο δημοσιευμένο έργο σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε θέματα αντισεισμικής μηχανικής των ιστορικών κατασκευών και δοκιμών σε ιστορικά δομικά υλικά.

Αγγελική Τ. Παρασκευοπούλου

Αγγελική Τ. Παρασκευοπούλου

Επίκουρη Καθηγήτρια του Εργαστηρίου Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.). Αποφοίτησε ως Γεωπόνος της Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1994) και συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα της Αρχιτεκτονικής Τοπίου, του Πανεπιστημίου Σιέφιλντ του Ηνωμένου Βασιλείου όπου απέκτησε Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD/2000) και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΑ/2002) στο αντικείμενο της Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Εργάστηκε για πρώτη φορά ως αρχιτέκτονας τοπίου στον κοινωφελές οργανισμό “Groundwork” του Ηνωμένου Βασιλείου. Με τον επαναπατρισμό της σχεδίασε τον μεσογειακό κήπο για το Ελληνικό Περίπτερο στην Παγκόσμια Ανθοκομική – Κηποτεχνική Έκθεση IGA 2003 στο Rostock, Γερμανίας, το οποίο έλαβε το χάλκινο βραβείο. Το 2003 διορίστηκε στο ΝΠΔΔ «Δήμος Αθηναίων-Εθνικός Κήπος» ως γεωπόνος με ειδίκευση στην αρχιτεκτονική τοπίου, και στη συνέχεια το 2008 στο Εργαστήριο Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Γ.Π.Α. στη βαθμίδα του λέκτορα. Είναι Αντιπρόεδρος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Τοπίου. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές και πρακτικά συνεδρίων. Μεταξύ άλλων η έρευνά της έχει ως αντικείμενο τη διερεύνηση των αναγκών διαφόρων κοινωνικών ομάδων, την ανάδειξη και προστασία τοπίων (ιστορικών, φυσικών, αγροτικών), τη χρήση και διάδοση αυτοφυών φυτικών ειδών, καθώς και τον αειφόρο σχεδιασμό υπαίθριων χώρων.

Γιώργος Σμύρης.

Γιώργος Σμύρης.

Γιώργος Σμύρης.

Δρ Αρχιτέκτων. Επικ. Καθ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε και διαμένει στα Ιωάννινα. Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής της Νεάπολης Ιταλίας (1982) και διδάκτωρ της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2000). Από το 2008 εργάστηκε ως επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και από το 2019 εργάζεται στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου, όπου διδάσκει Ιστορία της Αρχιτεκτονικής και Θεωρία των αποκαταστάσεων μνημείων και έργων τέχνης. Από το 1986 και έως την εκλογή του στο Πανεπιστήμιο, υπηρέτησε στο Υπουργείο Πολιτισμού, όπου ασχολήθηκε συστηματικά με την αποκατάσταση των Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και των Ιονίων νήσων Κέρκυρας και Λευκάδας. Έχει μελετήσει και επιβλέψει πλήθος αναστηλωτικών εργασιών σε μνημεία των παραπάνω περιοχών. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα οθωμανικά μνημεία της περιοχής, μεταξύ των οποίων το κάστρο των Ιωαννίνων και ο οικισμός του, τα οθωμανικά τεμένη της πόλης και της υπαίθρου και τα οθωμανικά οχυρά της Βορειοδυτικής Βαλκανικής. Μετά την εκλογή του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, εξακολούθησε να συμμετέχει και να διευθύνει Επιστημονικές επιτροπές για την διαχείριση μεγάλων αναστηλωτικών (Θέατρο και Μνημεία αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης, Μνημεία αρχαιολογικού χώρου Νικόπολης, Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, πρόδρομες εργασίες στη Γέφυρα της Πλάκας κ.α.). Έχει λάβει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια σχετικά με την ιστορία και αποκατάσταση των μνημείων και έχει συγγράψει ικανό αριθμό εργασιών για τα παραπάνω θέματα. Είναι μέλος επιστημονικών επιτροπών με αντικείμενο την διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Έχει συμμετάσχει επίσης σε ερευνητικά προγράμματα για τη διαχείριση του μνημειακού πλούτου και την προβολή της ιστορικής αρχιτεκτονικής.

Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Σωματείου «Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής - ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ», δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν μία Αίτηση



Άνθη της Πέτρας

newlogo23Μη κερδοσκοπικό Σωματείο
«Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής -
ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ»
Διεύθυνση:
28ης Οκτωβρίου 55
Νέα Πεντέλη Τ.Κ. 15236

 

Ακολούθησέ μας

Facebook
Twitter
YouTube
Googleplus

 

Newsletter