Δελτίο τύπου 28/6/2014

Ευχαριστήριο

Στο δύσκολο οικονομικό τοπίο που βαδίζουμε, η επιτυχημένη πορεία της προσπάθειάς μας στηρίζεται αφενός, στην συμμετοχή των ενεργών πολιτών στις δραστηριότητες της Κίνησης Πολιτών ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ, αλλά και στην οικονομική στήριξη από τα μέλη και τους φίλους μας που αναγνωρίζουν τη σημασία των δράσεων και των πρωτοβουλιών που έχουμε πάρει. Το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς της προσπάθειάς μας, αλλά και να αποδείξει με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει τη λειτουργία μας.

Οι οικονομικές ενισχύσεις που λάβαμε κατά τους πρώτους μήνες λειτουργίας του Συνδέσμου μας (από 1/6/2013 ως 31/5/2014) είναι:

• Σπύρος Χαρ. Τσαφαράς: το ποσόν των 700 ΕΥΡΩ Οικογ.
  • Ελένης Τσαφαρά: το ποσόν των 500 ΕΥΡΩ
  • Ευάγγελος Γκιώκας: το ποσόν των 300 ΕΥΡΩ

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει τους παρακάτω, φορείς και άτομα, για την ουσιαστική υποστήριξη των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από τα ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ και πιο συγκεκριμένα,

• το Δήμο Γορτυνίας,
  • τις επιχειρήσεις Μανιάτη,
  • το Δήμο Ευρώτα,
  • το ΚΠΕ Κλημεντίουαλλά και τους επικεφαλής

και τους καλλιτέχνες των μουσικών συγκροτημάτων,

• του Νίκου Τάτση,
  • της χορωδίας Τριπόλεως «Ορφέας»,
  • της χορωδίας ¨Δ. Τυπάλδου.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας, των οποίων οι συνδρομές και οι εισφορές είναι εκείνες που εξασφαλίζουν την καθημερινή μας λειτουργία και μας επιτρέπουν να επιβιώνουμε, ενώ οι χορηγίες κατευθύνονται αποκλειστικά για την υλοποίηση συγκεκριμένων σκοπών μας. Η λιτή και απόλυτα διαφανής οικονομική διαχείριση αποτελεί προϋπόθεση, αλλά και απόδειξη του σεβασμού μας στις προσφορές των συμπολιτών μας.

Άνθη της Πέτρας

newlogo23Μη κερδοσκοπικό Σωματείο